Despre noi

Nu trebuie sa fii un expert, laptopbun.com te ajuta sa alegi un laptop.

LAPTOPBUN.COM se afla online incepand cu luna octombrie a anului 2015 si a fost creat din dorinta de a veni in intampinarea celor care se afla in cautarea unui laptop bun. Scopul nostru a fost acela de a pune la dispozitia vizitatorului o serie de instrumente active pentru a permite efectuarea unei alegeri in cunostinta de cauza.

Asa arata site-ul nostru in anul 2015 cand a fost lansat.

Toate laptopurile sunt prezentate sub forma de review scurt iar principalele specificatii care contribuie la performanta unui laptop sunt dezvoltate si explicate in fiecare articol.

Acesta nu este un site pentru experti, dar le poate fi de ajutor si acestora prin multitudinea de filtre active pe care le pune la dispozitie, filtre care se gasesc la sfarsitul fiecarui review si care permit selectarea rapida a tuturor laptopurilor cu acelasi nivel de performanta ca si cel vizualizat, acelasi model de procesor, aceeasi placa video sau acelasi nivel de performanta al acestora.

filtre disponibile dupa review

Acestea sunt filtrele disponibile dupa fiecare review.

Au fost catalogate toate laptopurile de pe piata, toate procesoarele si toate placile video folosite, fiind clasificate dupa nivelul de performanta pe baza unor punctaje de performanta atribuite.

Clasele de laptopuri au fost create dupa performanta si facilitatile pe care laptopurile le ofera si nu dupa recomandarile comerciantilor. Din aceasta cauza, in magazine acestea pot fi incadrate in clase diferite.

Filtrele pe care le vedeti in bara laterala va permit sa filtrati laptopurile dupa cele mai importante scpecificatii si dupa categoria de pret. Prin activarea succesiva a acestora va fi afisat un numar tot mai mic de laptopuri, in acest fel fiind restransa foarte mult aria de cautare.

In cele mai multe cazuri, dupa activarea a trei sau patru filtre vor fi afisate doar cateva laptopuri care indeplinesc criteriile de care vizitatorul este interesat. Alegerea celui mai bun devine ceva banal, la indemana oricui!

Deci, ce este LaptopBun.com? LaptopBun.com este website-ul care te ajuta sa faci o alegere mai buna, chiar daca nu esti un expert!

FILTRE

Mai multe...

Filtre laptopuri