Google Pixel 3 – Laptopul ce ruleaza Andromeda

Google Pixel 3 va inlocui Chromebook Pixel

Cu putin timp inainte de 4 Octombrie 2016, adica ziua in care Google va lansa doua noi telefoane in colaborare cu HTC, numite Pixel si Pixel XL, Android Police a anuntat in exclusivitate ca anul viitor Google va lansa pe piata si un laptop. Acesta, fiind numit neoficial Pixel 3 si avand codul intern Bison, ar urma sa ruleze un nou sistem de operare numit Andromeda. Frumos nume!

Informatia nu a fost confirmata inca, dar, tinand cont ca lansarea este preconizata abia la sfarsitul anului 2017, nu ne putem astepta la o reactie imediata din partea Google dar nici nu putem exclude ca pe 4 Octombrie sa faca referiri sau aluzii fine si la acest proiect.

Analistii vad foarte plauzibil acest eveniment si sunt de parere ca acesta lansare ar fi o incununare a activitatii mai multor echipe de dezvoltare din cadrul companiei, Andromeda urmand sa fie o imbinare a celor doua sisteme de operare dezvoltate de Google, Android si Chrome OS. Se pare ca Andromeda nu va fi un Chrome OS care va rula aplicatii Android ci va fi o portare in Android a functionalitatilor Chrome OS. Altfel spus, va fi practic o versiune de Android adaptata de Google pentru laptopuri.

La fel ca in cazul telefoanelor Nexus, nimeni nu poate estima clar daca Google va mai continua proiectul Chromebook sau Bison ii va lua locul si, incepand de anul viitor, Apple va avea un concurent serios pentru laptopurile MacBook. Aceasta idee este intretinuta de zvonurile referitoare la Pixel 3 aparute pe diferite site-uri ulterior anuntului exclusivist facut de Android Police, conform carora Bison ar urma sa aiba grosimea de numai 10 mm, cu tastatura iluminata si trackpad de sticlă cu haptic feedback si detectarea fortei. Unele site-uri au anuntat chiar si configuratiile hardware, ba chiar si pretul de vanzare dar nu putem da crezare acestor zvonuri pana cand nu vor veni din surse de incredere.

Conform acestor zvonuri, pixel 3 va fi un laptop de 12,3 inch si va avea doua configuratii hardware, una cu procesor Intel Core m3, cu 32 GB capacitate de stocare si 8 GB RAM, iar cealalta cu procesor Intel Core i5, 128 GB stocare si 16 Gb RAM. Ambele versiuni vor avea scaner de amprenta, suport pentru stylus, conectivitate USB-C, ecran tactil, tastatura iluminata, trackpad de sticlă cu haptic feedback si detectarea fortei, autonomia atribuita fiind de 10 ore.

Ramane de vazut ce anume va fi confirmat si ce anume va fi dezmintit in timp…

Alege cea mai buna oferta!

Iata care sunt cele mai bune promotii valabile astazi:

Vezi reducerile eMag.ro Vezi reducerile PC Garage

Spune-ti parerea

Adresa E-mail folosita nu va fi publicata.


*


Te rog copiaza acest cod M9CeBv cu copy-paste in casuta de jos:

FILTRE

Mai multe...

Filtre laptopuri